.

.

.

.

.

.

KURSUS:

ISLAMS SANDHED

FEBRUAR 2024 - JUNI 2024

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

EMNER

TIDSPUNKT

Forløbet strækker sig fra februar til juni og vil med opstart 7. februar 2024 foregå hver

Onsdag kl. 19:00-21:00

Undervisningen er for blandet køn. 

ADGANGSKRAV

Sakeena Akademi skal ses som en overbygning til basal islamisk undervisning. Det tæller derfor positivt i ens ansøgning, hvis man har færdiggjort basale islamiske kurser, herunder at kunne læse Koranen på arabisk med de forskellige recitationsregler (tajwid). Gennemførsel af Najm og Tanzeel er fx automatisk adgangsgivende. Det tæller også positivt, at man deltog i infomødet samt er mellem 18-40 år. Selvom man ikke kan tjekke alle disse bokse, bør man stadig ansøge!

PROJEKTARBEJDE

På ugentlig basis skal man gengive den lærte teori i egne ord i en artikel, børnebog, korte videoer, podcasts, som storytelling eller lignende. Arbejdet skal munde ud i et produkt, der skal afleveres og eventuelt fremlægges og udgives. Det primære formål med projektarbejdet er at forstå teorien, og teori forstås bedst gennem refleksion, diskussion, implementering og fremlæggelse deraf, som projektarbejdet fordrer.

EKSAMEN

Kurset afsluttes med en skriftlig multiple choice eksamen. Hvis ens projekt ikke afleveres eller godkendes, vil der desuden også være en mundtlig eksamen uden forberedelsestid, hvor eksamensspørgsmålene, man kan trække, er kendte fra starten af kurset. 

LÆSESTOF

Det er ikke et krav, at man anskaffer alle følgende bøger, men en eller flere af disse bøger kunne være relevante at læse i før/under kurset, hvis man ønsker yderligere fordybelse.

Born believers

Justin Barret

Koranen, Dens udfordring, uforlignelighed & mirakel - Abu Abdelazeez

The Final Prophet

Mohammad Elshinawy

The Divine Reality

Hamza A. Tzortzis

Manden i de røde underbukser - A.R. Green

The Miracle of the Qur'an

Sapience Institute

The Eternal Challange

Abu Zakariya

ANSØGNING

Ansøgningsfrist: 22. januar 2024.
Senest svar på ansøgning: 28. januar 2024.
Opstart: 4., 5. og 7. februar 2024.

unsplash