.

.

.

.

SAKEENA WORKSHOPS

Book en specialist, der kommer ud til din moské eller forening en hel dag eller weekend.

.

.

.

.

INFORMATION

På denne side kan du igennem din moské/forening booke en workshop og få en specialist ud hos jer. Se de mulige emner nedenstående og book på tilhørende knap.


Enhver workshop starter med en generel introduktion til tvivl og praktiske foranstaltninger, man kan gøre, for at beskytte sin tro.

Workshoppen vil både bestå af teoretisk gennemgang samt praktiske gruppeøvelser, fælles diskussioner og prøve-debatter.


Prisen pr. deltager pr. kursusdag er som følgende


  1. Hvis man selv og ens ægtefælle har fuldtidsindkomst:
    249 kr. pr. person
  2. Hvis man selv ellerens ægtefælle har fuldtidsindkomst:
    199 kr. pr. person
  3. Ellers:
    149 kr. pr. person

#1

TEGN PÅ GUDS EKSISTENS

Argumenter for Guds eksistens har været debatteret i tusinder af år, men en del af dem, man hører muslimer fremføre i dag, er ret overfladiske og vil blive pillet fra hinanden af bare en middelmådig ateist. Hvilke argumenter er robuste og virker faktisk?

#2

TEGN PÅ KORANENS SANDHED

Koranen er selv et stort tegn på Allahs eksistens og Islams sandhed, men hvordan kan man forstå det, når man ikke er ekspert i arabisk? Har det noget at gøre med "naturvidenskaben" i Koranen, eller er det faktisk noget andet?

#3

TEGN PÅ PROFETENS SANDHED

Profeten Muhammads liv er også et tegn på hans sandfærdighed i sin påstand om at være profet og at Koranen er Guds ord, men hvordan kan vi indse dette udfra seerah?

#4

STÆRK ATEISME DEBUNKED

Stærk ateisme er troen på eller overbevisningen om, at Gud ikke findes, som "stærke" ateister ihærdigt prøver at "bevise". Men formår de egentlig at bevise noget?

#5

SVAG ATEISME DEBUNKED

Svag eller agnostisk ateisme er fraværet af tro på gud(er), som tilhørerne selv siger er grundet manglende evidens, men passer det virkelig, at der ikke er evidens, og hvad kan man egentlig ellers bevise?

#6

KONTROVERSIELLE EMNER

Få en dybdegående gennemgang af kontroversielle emner i Islam efter eget valg. Det kunne eksempelvis være Islams kvindesyn, holdning til LGBT+, straffe, vold, slaveri, holdning til de vantro, evolutionsteorien, skæbnen og fri vilje, helvedet eller frihed.

#7

KRISTENDOMMEN VS. ISLAM

Den største religion i dag er Kristendommen, men formår denne reelt at udfordre Islam som den sande religion? Kristne mener det selv, og de argumenterer for det.

#8

MODERNE IDEOLOGIER

Frihed, Demokrati, Lighed. Hvad betyder disse termer, og hvordan bruges de til at angribe islam? Kom med på en dybdegående rejse ind i liberalismen og moderne politiske ideologier, og hvordan man kan tilbagevise dem akademisk.

#9

Hvordan man laver Da'wah

Det er enhver muslims pligt at invitere ikke-muslimer til Islam, men hvordan gør man det? Og hvordan gør man det ikke? 

#10

ANDET ØNSKE?

Hvis du ønsker et andet emne, så foreslå det i bookingformularen, og så ser vi, om det er muligt insha'Allah.